Spørgsmål:

Hvad skal jeg gøre?

Dato: 16.03.2019

Køn: 

Pige/Kvinde

Alder: 

15år

Det her er nok et dumt spørgsmål men jeg har brug for hjælp til hvad jeg skal gøre. Jeg er en pige som i Torsdag pjækkede fra de to sidste timer uden og have fået lov af mine forældre men jeg kan begge mine forældres kode til forældreintra så jeg lukkde ind på min fars forældreintra og skrev til min lærer at jeg havde fået lov til at tage hjem men af en eller anden grund blev beskeden ikke send så næste dag kom min lære hen til mig og sagde at der var bleve skrevet hjem for og høre om jeg pjækkede eller havde fået lov til at tage hjem, men så dum som jeg nu er skyndte jeg mig ind på min mors forældreintra denne gang og skrev at jeg havde fået lov til at tage hjem og efter slettede jeg beskeden så min mor ikke kunne se det, men så kunne min mor se på hendes telefon at der var blevet sendt en besked til hende på forældreintra men hun kunne ikke åbne beskeden så hun skrev til min lære "Hej. jeg kan se jeg har fået en besked af dig men jeg kan ikke åbne den" og der kommer problemet så fordi jeg havde jo lige skrevet til læren fra min mors forældreintra at jeg havde fået lov til at tage hjem i de 2 sidste timer. Jeg kan så se min lære ikke har svaret min mor endnu og nok heller ikke gør det før Mandag men så på Mandag finder min mor jo så ud af at jeg har løget og det samme gør min lære så nu ved jeg ikke lige hvad jeg skal gøre fordi jeg tør ikke sige det til min mor fordi jeg ved hun bliver rasene på mig og det gider jeg ikke have så nu ved jeg ikke om jeg bare skal tage chancen og sige til min mor hvad jeg har gjordt eller om jeg bare skal vnete og se hvad der sker. 

Svar: 

Hej med dig

 

Kan godt se det er en kedelig situation du er havnet i. Netstof rådgiver om rusmidler, så vi kan desværre ikke give dig så mange gode råd.

 

Vi kan anbefale dig at skrive til Børnetelefonen brevkasse eller Cyberhus i stedet. Er sikker på de vil kunne give dig et godt råd.

 

Mvh Netstof-Teamet 

Netstof-Teamets billede

Besvaret af: Netstof Teamet