Om Netstof

På netstof.dk kan du som ung mellem 15 og 24 år få information og anonym rådgivning om hash og andre stoffer.

På netstof.dk kan du som ung mellem 15 og 24 år få information og anonym rådgivning om hash og andre stoffer.

Vil du læse mere baggrundstof om hvordan vi driver netstof.dk?

Vi på netstof.dk ved, at rigtig mange mennesker eksperimenterer med hash og andre stoffer. De fleste prøver det, mens de er unge.

Vores udgangspunkt er, at alle mennesker har gode grunde til at handle, som de gør. Samtidig er det vores opgave at give pålidelig viden og god rådgivning, så unge kan få hjælp, når der opstår spørgsmål eller problemer med hash og andre stoffer.

Netstof.dk er bygget på input fra unge fra målgruppen og fagfolk fra rusmiddelområdet. Hvis det har din interesse, så læs mere her. 

Muligheder på netstof.dk

Netstof.dk er danmarks offentlige rusmiddelportal for unge. Vi tilbyder fordomsfri, konstruktiv og helt anonym rådgivning gennem vores brevkasse. Rådgivningerne arbejder med unge og rusmidler i deres daglige arbejde, og de er alle rusmiddelbehandlere, læger og psykologer.

Der er mulighed for at stille spørgsmål til rådgiverne i vores brevkasse eller få mere viden om hash og andre stoffer på vores temasider eller leksikon.

På netstof har vi Restart, et motiverende SMS tilbud til dem der ønsker at trappe ned eller stoppe med sit hash forbrug. SMS´erne er et digitalt heppekor i 36 dage, med viden om hvad der sker i krop og hoved, blandet med afprøvede råd om hvad der hjælper en godt igennem at stoppe eller skære ned.

I Netstofs gruppechat kan man møde ligesindede til en snak om emner, der er relevante når man har hash eller andre stoffer inde på livet. Der er altid en professionel behandler med, klar til at sin dele viden og rådgive. Se næste emne i gruppechatten her.

Netstof  SMS-coach tilbyder professionel sparring hvis man er i tvivl om man har brug for hjælp – eller er i tvivl om hvilken slags hjælp der findes. Det kan være man gerne vil ændre noget i forhold til hash og andre stoffer, men ikke ved hvad eller hvordan. Så kan man bruge SMS-coach helt anonymt. 

Netstof.dk fungerer som dit online supplement til de fysiske tilbud rundt i de danske kommuner, og skulle du få brug for og lyst til at snakke med nogen ansigt til ansigt, kan vi hjælpe dig med at finde frem til de rette mennesker.

Hvem står bag netstof.dk?

Netstof.dk er et landsdækkende projekt, baseret på kommunalt medlemskab. Siden udvikles og drives af Center for Digital Pædagogik og Rusmiddelcenter Slagelse. Derudover består Netstof også af en gruppe erfarne fagpersoner fra rusmiddelbehandlings- og sundhedsområdet. De er  rusmiddelbehandlere, psykologer og læger og arbejder alle til daglig med unge, som har eller haft problemer hvor rusmidler har spillet en rolle, og deres pårørende.

Læs mere om netstofs rådgivere her.

Hjemmesiden opdateres løbende og trækker på viden og erfaringer fra behandlere og rusmiddelkonsulenter fra hele landet. 

Hvordan kan vi forbedre os?

Hvis du har oplevet eller set noget på netstof.dk, som du har kommentarer til eller ønsker at klage over, eller har du nye idéer til siden, kan du skrive til os her.