Spørgsmål i Brevkassen d. 5.9.2013

Blodprøve depression

KategoriAndre stofferKokainKonkrete bekymringerNysgerrighedSporingstiderStoftest
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej. Jeg har været inde og få taget en helt almindelig blodprøve, da jeg skal skifte medicin, tager antidepressive, hvilket hedder fluoxetin. Jeg kom så lige til at glemme, at jeg havde taget kokain 5 dage før! Kan det ses i min blodprøve? For vil gerne nå at snakke med mine forældre om det, hvis lægen fortæller det videre.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Der er to svar her:
1. Nej der er sandsynligvis ikke noget kokain i prøven men det kræver jo også at man undersøger for kokain så med mindre det var en stoftest der blev lavet så vil der ikke være fundet kokain i prøven.
2. Kokain går nok ikke så godt i spænd med antidepressiva – det øger ganske vist humøret når det virker men man får efterfølgende en periode med lidt dårligere humør og den svingning er ikke særlig hensigtsmæssig hvis man i forvejen har problemer med depression.
Hilsen Henrik

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >