Spørgsmål i Brevkassen d. 5.9.2013

Blodprøve depression

KategoriAndre stofferKokainKonkrete bekymringerNysgerrighedSporingstiderStoftest
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej. Jeg har været inde og få taget en helt almindelig blodprøve, da jeg skal skifte medicin, tager antidepressive, hvilket hedder fluoxetin. Jeg kom så lige til at glemme, at jeg havde taget kokain 5 dage før! Kan det ses i min blodprøve? For vil gerne nå at snakke med mine forældre om det, hvis lægen fortæller det videre.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Der er to svar her:
1. Nej der er sandsynligvis ikke noget kokain i prøven men det kræver jo også at man undersøger for kokain så med mindre det var en stoftest der blev lavet så vil der ikke være fundet kokain i prøven.
2. Kokain går nok ikke så godt i spænd med antidepressiva – det øger ganske vist humøret når det virker men man får efterfølgende en periode med lidt dårligere humør og den svingning er ikke særlig hensigtsmæssig hvis man i forvejen har problemer med depression.
Hilsen Henrik

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >