Spørgsmål i Brevkassen d. 16.8.2022

Virker kul piller hvis man vil prøve at ligge en ren urin test?

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra17 år

Hej. Jeg har fået afvide af mim ven hvis jeg tager de her såkalde "kul piller" ville min urin test mod hash være fuldstændig clean. Han sadge selv han havde været i misbrug over rigtig lang tid og røg meget ofte, han tog dem 2 dage uden og den var clean?

så jeg er rigtig meget itvivl om de virker eller ikke.

tak. 

Svar fra rusmiddelekspert Søren Holm

Hej

Jeg har hørt fra andre unge, at det er en dårlig strategi at forsøge at skjule et cannabisforbrug ved hjælp af kul piller.

Du kan ikke være sikker på, at de virker, og de fjerner muligvis også nogle af de stoffer, der testes efter som kontrolstoffer i urinprøverne. 

Der står i nogle af de vejledninger, som man finder på nettet, at man skal drikke rigtig meget vand, så du skal også passe på, at du ikke får vandforgiftning. Det kan være farligt at drikke så meget vand.

Vh

Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >