Spørgsmål i Brevkassen d. 5.1.2015

Underlig oplevelse med hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde18 år

Hej

En gang fra ca. 2 år siden, røg jeg noget hash med nogle venner. Det var nok anden gang jeg havde prøvet det. Jeg ved ikke helt præcist hvilken slags hash det var at jeg røg, har faktisk ikke særlig meget forstand på det, så derfor har jeg et spørgsmål til dig.

Fra to år siden prøvede jeg hash for anden gang med nogle venner, og efter det prøvede jeg det ca. to gange efter, men det er ca. 1 år siden, og gør det ikke mere, da jeg bliver syg af det. Men når jeg tænker tilbage på den anden gang jeg gjorde det fra 2 år siden, synes jeg at det havde en mærkelig effekt på mig, som den måske ikke skulle have haft.

Jeg røg måske 3 sug af en joint jeg delte med en masse andre, ikke nogen af mine gode venner, og efter lidt blev jeg nærmest helt lammet i kroppen, lå med hovedet mod det bord der var foran mig det meste af aftenen, følte at jeg trak vejret anderledes, svedte, hørte vandfald, følte faktisk nærmest at jeg var ved at besvime. Virkelig ubehageligt. Glemmer aldrig den aften… Efter noget tid, ved ikke hvor langtid, det føltes som forevigt ihvertfald, kom nogle af mine venner og vi fik hjem til en af dem og sov, og der kunne jeg fint gå igen.

Mit spørgsmål er så, hvad kunne have gjort at jeg fik den effekt? Kunne dem jeg røg jointen med have blandet hashet med noget andet? Eller er det bare en af virkningerne det kan have?

Tak for din tid

Svar fra rusmiddelekspert Torben Vangsted Boel Hansen

 

Hej

 

Det er et rigtig godt spørgsmål og svært at svare på. Hash kan virke meget forskelligt, det der afgøre hvilken virkning man oplever kan være: Hashens styrke, brugerens sindstilstand, fysiske tilstand og de omgivelser man er i.

 

Du skriver at du kun har prøvet ryge hash få gange. Jeg høre mange fortælle at de første gange de røg hash virkede det enten meget kraftigt eller måske slet ikke, altså meget forskelligt. Vores organismer og psyke er meget forskellige og derfor er der ikke kun en måde at opleve en rus på.

 

Så ja det er en af virkningerne hash kan have, men det er klart at hvis der har været blandet andre stoffer i jointen, så kan rusen blive meget kraftig og ubehagelig.

 

Jeg håber du kan bruge svaret, hvis ikke er du velkommen til at skrive igen.

 

Med venlig hilsen

 

Torben

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >