Spørgsmål i Brevkassen d. 7.1.2016

THC i kroppen

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde30 år

Hvis man over en periode på et par år regelmæssigt har røget hash hvor længe går der så før politiet ikke kan spore det i en urinprøve? Det er mere end 4 måneder siden vedkommende stoppede.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det kommer an på hvor meget ”regelmæssigt” er. Hvis det er mere end 3 gange om ugen så kan det måles op til 2-3 måneder efter så man skal være opmærksom i den periode.

Hvis man ryger en enkelt gang, går der 1 – 2 dage eller måske et par dage længere før cannabis er helt ude af kroppen, men langt det meste er væk første dag. Cannabis optages i i fedtvæv og udskilles igen derfra så det kan måles i en blodprøve.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >