Spørgsmål i Brevkassen d. 10.9.2015

THC i blodet

KategoriCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Jeg har dummet mig meget i dag og har prøvet at ryge hash. Jeg havde helt glemt jeg skulle til lægen angående om jeg har ADHD. Lægen tog en blodprøve, så jeg vil høre om hun kan se det, da jeg kun tog 2-4 væs. Og hvis man kan, kommer det så videre nogen steder Fx forældre eller de offentlige myndigheder?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hvis din læge har taget blodprøver for stoffer kan han se om de er taget men han burde have fortalt dig hvad det er han tager prøver for.
Lægen kan ikke umiddelbart fortælle andre hvad der er i dine blodprøver men skal snakke med dig i første omgang. Hvis du er under 18 kan der dog komme en sag ud af det hvis lægen vurderer at det er nødvendigt.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >