Spørgsmål i Brevkassen d. 10.9.2015

THC i blodet

KategoriCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Jeg har dummet mig meget i dag og har prøvet at ryge hash. Jeg havde helt glemt jeg skulle til lægen angående om jeg har ADHD. Lægen tog en blodprøve, så jeg vil høre om hun kan se det, da jeg kun tog 2-4 væs. Og hvis man kan, kommer det så videre nogen steder Fx forældre eller de offentlige myndigheder?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hvis din læge har taget blodprøver for stoffer kan han se om de er taget men han burde have fortalt dig hvad det er han tager prøver for.
Lægen kan ikke umiddelbart fortælle andre hvad der er i dine blodprøver men skal snakke med dig i første omgang. Hvis du er under 18 kan der dog komme en sag ud af det hvis lægen vurderer at det er nødvendigt.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >