Spørgsmål i Brevkassen d. 6.5.2014

Sporing af hash/thc

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand20 år

Hej.
Jeg har et spørgsmål ifht. hvor lang tid hash kan spores i kroppen/urin/blodet – da jeg har hørt at det kan være helt op til 4-5 måneder. 

Jeg spørger af den grund at jeg skal i militæret (livgarden), hvor de har en streng (formoder jeg) narko-politik, og jeg ikke ønsker hverken at blive smidt ud eller få noget på min straffeattest. 

Jeg ryger forholdsvist ofte, da jeg bruger det som en erstatning for at feste med alkohol i blodet. Alkohol siger mig ikke så meget, og kan meget godt lide at ryge en joint en gang i mellem – men på ugentlig basis altså. 

Håber jeg kan få et svar på dette med sporingen, og måske også en uddybning ifht. militærets narkopolitik. Jeg kan nemligt ikke forestille mig, at hvis jeg har røget én joint på en måned inden jeg kommer derind, at jeg ville få sparket. 

Det skal siges at jeg ikke føler jeg er påvirket af mit forbrug, og mit fuldtidsarbejde jeg har, ikke bliver forringet af mit forbrug.

Håber jeg kan få et godt svar 🙂

Mvh
Den lettere nærvøse. 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hash kan måles op til 3-10 dage i blodet ved en prøve afhængig af hvor meget du har røget den enkelte gang – det er der en del der får at mærke ved de nye narkotests hvor de risikerer at miste kørekort bare de ryger en enkelt gang om ugen.
Hvis man ryger dagligt og i store mængder kan det spores i flere måneder.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >