Spørgsmål i Brevkassen d. 6.5.2014

Sporing af hash/thc

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand20 år

Hej.
Jeg har et spørgsmål ifht. hvor lang tid hash kan spores i kroppen/urin/blodet – da jeg har hørt at det kan være helt op til 4-5 måneder. 

Jeg spørger af den grund at jeg skal i militæret (livgarden), hvor de har en streng (formoder jeg) narko-politik, og jeg ikke ønsker hverken at blive smidt ud eller få noget på min straffeattest. 

Jeg ryger forholdsvist ofte, da jeg bruger det som en erstatning for at feste med alkohol i blodet. Alkohol siger mig ikke så meget, og kan meget godt lide at ryge en joint en gang i mellem – men på ugentlig basis altså. 

Håber jeg kan få et svar på dette med sporingen, og måske også en uddybning ifht. militærets narkopolitik. Jeg kan nemligt ikke forestille mig, at hvis jeg har røget én joint på en måned inden jeg kommer derind, at jeg ville få sparket. 

Det skal siges at jeg ikke føler jeg er påvirket af mit forbrug, og mit fuldtidsarbejde jeg har, ikke bliver forringet af mit forbrug.

Håber jeg kan få et godt svar 🙂

Mvh
Den lettere nærvøse. 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hash kan måles op til 3-10 dage i blodet ved en prøve afhængig af hvor meget du har røget den enkelte gang – det er der en del der får at mærke ved de nye narkotests hvor de risikerer at miste kørekort bare de ryger en enkelt gang om ugen.
Hvis man ryger dagligt og i store mængder kan det spores i flere måneder.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >