Spørgsmål i Brevkassen d. 8.10.2019

Spørgsmål til Aktivt Kul – efter rygning af hash

KategoriAndre stofferBedøvende stofferCannabisEdiblesHashKæresterKonkrete bekymringerKrop og sundhedMedicinNysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde24 år

Hej Brevkasse,

Jeg har et spørgsmål angående noget man kalder Aktivt Kul,

Jeg har en kæreste som fyr har haft et Hashmisbrug, men lige havde lyst til at ryge en joint igår. Jeg blev mega sur og sagde til hende at det ville jeg ikke se i vores forhold, men alligevel endte det med at hun gjorte det.

Nu kommer det gode spørgsmål:

Hun siger at hvis man indtager Aktivt Kul som en et medicinmiddel, så vil man efter den behandling være total clean og der vil ikke længere være tegn på Hash i blodet. 

Men det kan jeg ikke rigtig få til at hænge sammen, når jeg spørger Folk der har Erfaringer med det så mener ingen af dem at det vil fjerne det i blodet. 

Så jeg håber virkelig i kan hjælpe en stakkelst kæreste her i nød. 

Og nu er det kun et enkelt tilfælde og hun har så lovet mig at det ikke sker igen. 🙂 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Aktivt kul er meget fint kulstof som har en stor overflade og det virker ved at binde uønskede stoffer på overfladen i maven og tarmkanalen. Det bruges for eksempel hvis man har indtaget farlig medicin eller andet men det virker kun i mavesækken og i tarmen.

Når man ryger hash optages det fra lungerne og går over i blodet – det er altså slet ikke i maven. Derfor virker aktivt kul ikke på hashrygning.

Hvis man spiste hash ville aktivt kul nok kunne fjerne noget af det men det ville så være helt spild af penge og man kunne lige så godt skylle det i toilettet med det samme fordi det ikke ville blive optaget eller have effekt.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >