Spørgsmål i Brevkassen d. 14.12.2018

Rygning af hash

KategoriBedøvende stofferCannabisEdiblesHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra20 år

Hej, jeg er en pige på 20 år. Jeg har et spørgsmål ang. hash. 

Jeg har engang røget hash, og jeg fik en lidt ubehagelig følelse af det. Jeg følte at mine knogler blev revet ud igennem min hud. Ved du/I hvad det kan betyde? Jeg kan ikke finde det nogle steder. 

Med venlig hilsen 

Anonym 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det lyder som om du har haft en stofpsykose i forbindelse med at du røg. Det lyder som en voldsom oplevelse men en psykose er netop kendetegnet ved at man har oplevelser som virker helt realistiske og som kan være voldsomme men hvor der ikke er nogen andre som kan se eller opleve det som du oplever.

En psykose er en oplevelse som sker hos den enkelte hvor hjernen fortolker sansninger helt anderledes end normalt og hvor den ikke kan skelne om oplevelsen er påført udefra eller kommer indefra. Normalt ved vi godt om noget er en ”drøm” eller noget vi har oplevet ”i virkeligheden” men i psykosen er den skelnen blevet uklar – bagefter kan vi godt blive enige om at det var en psykose men følelsen og ubehaget kan blive siddende i kroppen fordi det gemmes i hukommelsen som en virkelig oplevelse.
Ved at snakke og skrive om oplevelsen vil den efterhånden bare blive til en hukommelse som alt muligt andet.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >