Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Ryge hash for første gang.

KategoriCannabisEdiblesHashNikotinNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej.

Jeg har tænkt meget på, at prøve at ryge hash for første gang. Ikke fordi jeg misunder dem der gør det eller noget i den stil. Jeg vil bare gerne vide hvad det er. Har undersøgt alt om det og jeg frygter det ikke rigtigt. Jeg er 17 år. Grunden til at jeg skriver er, at jeg vil høre om det har nogen indflydelse på effekten af hash, at jeg aldrig har prøvet at ryge cigaretter før?

Mvh. nirch

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej nirch 

Effekten er den samme uanset hvad man har gjort før men naturligvis kan det være sådan at hvis man er vant til at drikke og ryge vil man være mere forberedt på at blive påvirket. effekten er også individuel og nogle er mere følsomme for effekten end andre. 

Et er sikkert – det vil give en forfærdelig hoste og sandsynligvis kvalme så hvis det ikke er helt vildt vigtigt kunne du jo også bare lade være.

 

Hilsen

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >