Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Ryge hash for første gang.

KategoriCannabisEdiblesHashNikotinNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej.

Jeg har tænkt meget på, at prøve at ryge hash for første gang. Ikke fordi jeg misunder dem der gør det eller noget i den stil. Jeg vil bare gerne vide hvad det er. Har undersøgt alt om det og jeg frygter det ikke rigtigt. Jeg er 17 år. Grunden til at jeg skriver er, at jeg vil høre om det har nogen indflydelse på effekten af hash, at jeg aldrig har prøvet at ryge cigaretter før?

Mvh. nirch

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej nirch 

Effekten er den samme uanset hvad man har gjort før men naturligvis kan det være sådan at hvis man er vant til at drikke og ryge vil man være mere forberedt på at blive påvirket. effekten er også individuel og nogle er mere følsomme for effekten end andre. 

Et er sikkert – det vil give en forfærdelig hoste og sandsynligvis kvalme så hvis det ikke er helt vildt vigtigt kunne du jo også bare lade være.

 

Hilsen

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >