Spørgsmål i Brevkassen d. 29.6.2016

Prøver ved lægen?

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde18 år

Jeg er en pige på 18 år som ryger hash MEGET sjældent. Ofte går der flere måneder mellem, at jeg ryger. For et par dage siden røg en bekendt og jeg en hel aften. 
Problemet er nu, at jeg skal til læge vedrørende noget allergi og jeg er ret sikker på, at min læge vil tage prøver – Betyder det at lægen kan se at jeg har røget? Og hvad ville konsekvenserne være? 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Jeg skal undskylde den lange svartid – jeg havde simpelthen overset dit spørgsmål.

Der er hundredevis af blodprøver man kan tage og kun hvis man kigger specifikt efter stoffer vil man finde dem.

Det er ikke sådan at forskellige rusmidler dukker på i en blodprøve for allergi. Hvis din læge vil teste dig for rusmidler skal han også informere dig om at det er det han vil gøre og du kan sige nej til det.

Konsekvenserne kan jo være mange – for eksempel problemer med forsikring hvis man bare kunne tage prøver som man har lyst til for liiige at checke om der skulle være noget, så patienten skal altid vide hvad der sker.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >