Spørgsmål i Brevkassen d. 29.6.2016

Prøver ved lægen?

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde18 år

Jeg er en pige på 18 år som ryger hash MEGET sjældent. Ofte går der flere måneder mellem, at jeg ryger. For et par dage siden røg en bekendt og jeg en hel aften. 
Problemet er nu, at jeg skal til læge vedrørende noget allergi og jeg er ret sikker på, at min læge vil tage prøver – Betyder det at lægen kan se at jeg har røget? Og hvad ville konsekvenserne være? 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Jeg skal undskylde den lange svartid – jeg havde simpelthen overset dit spørgsmål.

Der er hundredevis af blodprøver man kan tage og kun hvis man kigger specifikt efter stoffer vil man finde dem.

Det er ikke sådan at forskellige rusmidler dukker på i en blodprøve for allergi. Hvis din læge vil teste dig for rusmidler skal han også informere dig om at det er det han vil gøre og du kan sige nej til det.

Konsekvenserne kan jo være mange – for eksempel problemer med forsikring hvis man bare kunne tage prøver som man har lyst til for liiige at checke om der skulle være noget, så patienten skal altid vide hvad der sker.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >