Spørgsmål i Brevkassen d. 18.9.2021

Passiv rygning joint

KategoriCannabisHashKrop og sundhedNysgerrighedPårørendePotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde33 år

Kære rette Er der stor risiko for spontan abort, hvis man er gravid i 6 uge og udsat for passiv rygning med joint ca hver anden dag?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Jeg har ledt igennem hvad jag har kunnet finde om passiv rygning af cannabis og kan simpelthen ikke finde nogen som har undersøgt det.
Der er en øgning af risiko for spontan abort hvis man er udsat for daglig passiv tobaksrygning på samme måde som der er det hvis man ryger tobak selv.

Så mit svar vil være at der ikke er nogen øget risiko for spontan abort ved udsættelse for passiv rygning fra en joint hver anden dag – men jeg synes uanset det at den person som ryger skal vænne sig til at ryge et andet sted for lige om lidt så er der et barn som ikke bør udsættes for passiv rygning.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >