Spørgsmål i Brevkassen d. 18.9.2021

Passiv rygning joint

KategoriCannabisHashKrop og sundhedNysgerrighedPårørendePotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde33 år

Kære rette Er der stor risiko for spontan abort, hvis man er gravid i 6 uge og udsat for passiv rygning med joint ca hver anden dag?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Jeg har ledt igennem hvad jag har kunnet finde om passiv rygning af cannabis og kan simpelthen ikke finde nogen som har undersøgt det.
Der er en øgning af risiko for spontan abort hvis man er udsat for daglig passiv tobaksrygning på samme måde som der er det hvis man ryger tobak selv.

Så mit svar vil være at der ikke er nogen øget risiko for spontan abort ved udsættelse for passiv rygning fra en joint hver anden dag – men jeg synes uanset det at den person som ryger skal vænne sig til at ryge et andet sted for lige om lidt så er der et barn som ikke bør udsættes for passiv rygning.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >