Spørgsmål i Brevkassen d. 23.10.2012

Passiv hashrygning

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørendePotSkunkTHC
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde35 år

Jeg sidder med nogle elever på 14 år. De har omgang med venner der ryger hash dagligt. Når de ses er det i tilrøgede lokaler.

1: bliver hjernen påvirket til afhængighed, skade mv. I denne passive hashrygning.

En fortæller om tunghed i hovedet og svimmelhed efter ophold i lokalet i ca. 2 timer. Der blev røget 3 joints. 

Venlig Hilsen

Mette 

Hej Mette

Jeg vil ikke umiddelbart vurdere, at hjernen tager skade eller at der er risiko for at udvikle afhængighed ved passiv hashrygning.

Men på den anden side er der ingen tvivl om, at man indtager en lille smule og flere personer har fortalt historier om, hvordan de har følt sig påvirket efter passiv hashrygning. Mange oplever også at røgen generer lungerne og giver hovedpine på samme måde som ved tobaksrøg.

Passiv hashrygning er langt mindre skadeligt end ”rigtig” hashrygning, men det er svært at sige noget om, hvor skadeligt passiv hashrygning er, da det vil afhænge af, hvor ofte man bliver udsat for det og hvor meget røg man indtager.

vh.

Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >