Spørgsmål i Brevkassen d. 23.10.2012

Passiv hashrygning

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørendePotSkunkTHC
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde35 år

Jeg sidder med nogle elever på 14 år. De har omgang med venner der ryger hash dagligt. Når de ses er det i tilrøgede lokaler.

1: bliver hjernen påvirket til afhængighed, skade mv. I denne passive hashrygning.

En fortæller om tunghed i hovedet og svimmelhed efter ophold i lokalet i ca. 2 timer. Der blev røget 3 joints. 

Venlig Hilsen

Mette 

Hej Mette

Jeg vil ikke umiddelbart vurdere, at hjernen tager skade eller at der er risiko for at udvikle afhængighed ved passiv hashrygning.

Men på den anden side er der ingen tvivl om, at man indtager en lille smule og flere personer har fortalt historier om, hvordan de har følt sig påvirket efter passiv hashrygning. Mange oplever også at røgen generer lungerne og giver hovedpine på samme måde som ved tobaksrøg.

Passiv hashrygning er langt mindre skadeligt end ”rigtig” hashrygning, men det er svært at sige noget om, hvor skadeligt passiv hashrygning er, da det vil afhænge af, hvor ofte man bliver udsat for det og hvor meget røg man indtager.

vh.

Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >