Spørgsmål i Brevkassen d. 5.11.2021

Må man ryge hash når man har kyssesyge?

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

Må man ryge hash når man har kyssesyge? Man må ikke indtage alkohol grundet lever, nyre, milt og sådan. Men må man ryge hash?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Man skal stoppe med at indtage alkohol når man virusinfektionen ”kyssesyge” som også kaldes Ebstein-Barr-virusinfektion fordi sygdommen får milten og leveren til at hæve op på grund af kraftig aktivitet af immunsystemet.

I den periode er der en lille risiko for at milten kan revne hvis man for eksempel får stød mod maven og det kan medføre ubehagelige blødninger. Alkohol påvirker også de indre organer kraftigt så man anbefaler også at man ikke drikker alkohol mens sygdommen er aktiv.
Hash påvirker ikke milt og lever på den måde så i den sammenhæng er der ingen risiko men i det hele taget har kroppen godt af en pause med forskellige påvirkninger så længe der er sygdom.

Hilsen
Henrik  

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >