Spørgsmål i Brevkassen d. 24.2.2020

Kraftif hash lugt, kan det påvirke at opholde sig i det?

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDHashHHCKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde29 år

Hej Vi bor i lejlighed i København og har et stort problem med hash lugt i vores soveværelse. Jeg oplevede, efter at vi havde opholdt os i 3 mdr ude af lejligheden, at jeg ikke var så tung i hovedet længere når jeg vågnede. Min tanke faldt selvfølgelig på, om den hashrøg som må følge med lugten i vores soveværelse, kan påvirke os som passiv rygning? Og selvom det måske ikke kan påvirke os som voksne, hvad så med vores lille datter på 5 måneder? Jeg håber, at der er nogle facts på området som enten kan berolige mig, så der "kun" er tale om lugtgener, eller så jeg måske kan bruge det i dialogen med naboerne. Mvh.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Der er lavet forsøg med passiv rygning i indelukkede rum hvor forsøgspersoner har siddet i forholdsvis tæt røg og efterfølgende er blevet målt. Her har man fundet THC i test men det er meget lidt som forsvinder hurtigt og ikke noget som kan give en euforiserende effekt.

Så hvis man er i et rum hvor der ryges kan man måle det.

Det er svært at sige noget helt definitivt om lige netop jeres situation men det er ret usandsynligt at i bliver påvirkede og de mængder som skal til for at i kan lugte det er betydeligt mindre end det som skal til for at give en påvirkning.

Uanset hvad så synes jeg godt at man kan bede underboen eller hvem det nu er om at lufte ud når de har røget så lugten ikke siver ud til jer andre.

Mange hilsner
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >