Spørgsmål i Brevkassen d. 28.3.2017

Hash/pot med tics

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDHashNysgerrighedPotPsykisk sygdomSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

Hej, det virker som om at i har meget godt styr pa det med hash/pot, sa har lige et spørgsmål. Jeg har tidligere haft tics (det er nu naesten et ar siden at jeg fik fjernet min diagnose, og naesten to ar siden jeg har haft tics.) men jeg kunne godt taenke mig at prove at ryge hash/pot men ved ikke om jeg ter. Jeg er bange for att det kan fremkalde mine tics eller noget i den stil. Jeg er 15 ar.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Mit svar er helt enkelt, som du vil kunne se på alle mine svar på Netstof.dk, at hvis man her en eller anden form for sårbarhed så skal man holde sig fra rusmidler generelt og især dem som man ikke kender effekten af.

Selv hvis man ikke har en kendt sårbarhed så kan sårbarheden alligevel vise sig når man udsætter sig for forskellige stoffer. Som nogle har beskrevet det så er det som at gå ved en skrænt i mørke – man ved ikke om kanten er 1 meter væk eller en kilometer væk. Man ved det først når man falder ud over kanten.

Cannabis fås i mange varianter. Man kender ikke styrken på forhånd og THC-indholdet kan variere meget. Cannabis med meget THC kan føre til genopblussen af tidligere symptomer og der kan være andre negative effekter som man kan blive udsat for.

Du er 15 år og derfor midt i puberteten som er den periode i hele livet, hvor hjernen laver sig allermest om. Når hjernen er under ombygning er den allermest sårbar også, så man skal passe lidt på hvad man udsætter ”bygningsværket” for.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >