Spørgsmål i Brevkassen d. 12.1.2016

Hash og isotretinoin

KategoriAndre stofferBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkSporingstider
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hejsa.

Jeg ryger hash engang imellem. Jeg er på nogle akne piller (isotretinoin) jeg skal havde taget min jævnlige blodprøve her om en uge. Jeg vil bare høre om der er en chance for THC'en kan blive fundet i mit blod? De tester mit levertal og blodsukker osv, men kan de finde TCH'en på den måde? 

Er pænt nervøs haha.
 
Hilsen ss

Svar fra Rusmiddel-ekspert Helle Cold Larsen

Hej 

Tak for dit spørgsmål.
Jeg kan godt forstå det kan bekymre dig, vi får ofte et lignende spørgsmål fra andre unge- så der er flere end dig der tænker over det.
Og det er rigtigt at THC, som er det aktive stof i hash, kan ses i en blodprøve, meget længe efter du har røget, faktisk flere uger efter, hvis du har røget i en periode.
Men ens læge undersøger ikke bare ens blod for alt muligt. Din læge undersøger for det i har aftalt og det du har fået besked om der vil blive undersøgt.
Lægen skal informere dig om hvad han/ hun undersøger.
Så jeg tænker godt du kan være helt rolig  mht din blodprøve. 
Held og lykke med det hele.
Helle 🙂

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >