Spørgsmål i Brevkassen d. 6.9.2019

Hash og blodprøver

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDEdiblesHashHHCKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPot
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej, jeg er en pige på 15 og ryger hash hver weekend. Jeg er nervøs for når jeg skal til læge med blodprøve at de vil finde spor af cannabis i mit blod. Jeg er fx også rigtig syg nu, men tør ikke at udtrykke hvordan jeg har det til mine forældre, fordi jeg er bange for de sender mig til lægen og han tager blodprøve. Jeg vil ikke have det går ud over mit helbred så jeg ville spørge om de kunne tjekke for det. Har læst andre spørgsmål på siden og i skriver de skal fortælle det, men min læge er meget spøjs, og informere mig aldrig om noget der foregår, så kunne godt forestille mig Han kun siger det til min far, hvis hun overhovedet siger hvad der testet for. Btw. tror jeg også snart jeg skal have fjernet mine mandler fordi jeg ofte er syg med slem halsbetændelse og lignende. Kunne de også tjekke spor for cannabis der, eller mine lunger for røg-skade? Tak på forhånd.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hvis du kommer til lægen så tager lægen ikke automatisk blodprøver for hash. For det første skal man sige hvad man tager prøver for og hvis han har en mistanke om noget skal han spørge dig. Jeg går ud fra at du ikke er påvirket når du går til lægen.

Hvis du har mange halsbetændelser vil han måske tage en prøve som viser om du har infektion og ikke andet. Det koster penge at tage prøverne og der skal være en grund før man gør det.
Han kan ikke umiddelbart se på dine lunger eller dine mandler om du har røget hash.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >