Spørgsmål i Brevkassen d. 6.9.2019

Hash og blodprøver

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDEdiblesHashHHCKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPot
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej, jeg er en pige på 15 og ryger hash hver weekend. Jeg er nervøs for når jeg skal til læge med blodprøve at de vil finde spor af cannabis i mit blod. Jeg er fx også rigtig syg nu, men tør ikke at udtrykke hvordan jeg har det til mine forældre, fordi jeg er bange for de sender mig til lægen og han tager blodprøve. Jeg vil ikke have det går ud over mit helbred så jeg ville spørge om de kunne tjekke for det. Har læst andre spørgsmål på siden og i skriver de skal fortælle det, men min læge er meget spøjs, og informere mig aldrig om noget der foregår, så kunne godt forestille mig Han kun siger det til min far, hvis hun overhovedet siger hvad der testet for. Btw. tror jeg også snart jeg skal have fjernet mine mandler fordi jeg ofte er syg med slem halsbetændelse og lignende. Kunne de også tjekke spor for cannabis der, eller mine lunger for røg-skade? Tak på forhånd.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hvis du kommer til lægen så tager lægen ikke automatisk blodprøver for hash. For det første skal man sige hvad man tager prøver for og hvis han har en mistanke om noget skal han spørge dig. Jeg går ud fra at du ikke er påvirket når du går til lægen.

Hvis du har mange halsbetændelser vil han måske tage en prøve som viser om du har infektion og ikke andet. Det koster penge at tage prøverne og der skal være en grund før man gør det.
Han kan ikke umiddelbart se på dine lunger eller dine mandler om du har røget hash.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >