Spørgsmål i Brevkassen d. 9.3.2014

Hash blodprøve

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Jeg var stoppet med at ryge hash i 4 måneder indtil jeg røg i søndags, og jeg har desværre blodprøve snart, blodprøven er ikke for hash, men det er for at tjekke om sygdom, sådan en normalt test, og jeg er ik helt sikker på om de kommer til at tjekke om jeg har THC i kroppen eller ej 1- hvor langt tid sidder THC i systemet om man har røget en gang efter man var stoppet med at ryge i 4 måneder ? 2-giver det, det samme resultat om man træner og spiller basketball fra 2-3 timer hver dag ? 3-i hvor langt tid kan man se det med blodprøve ? 4-kommer de overhovedet til at tjekke om jeg har THC i kroppen, når det er normalt sygdom test ?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
1. Der går 1 – 2 dage eller længere før cannabis er helt ude af kroppen når du kun ryger en enkelt gang men langt det meste er væk første dag. Cannabis optages i i fedtvæv og udskilles igen derfra så det kan måles i en blodprøve.
2. Ja det betyder ikke så meget. Det omsættes delvist via nyrerne og udskilles via tarmen hvor det genoptages flere gange så det sidder i kroppen i den periode uden du kan gøre så meget ved det.
3. Det kommer an på hvor meget du har røget men som du måske har hørt om problemerne nogen har fået hvor de er blevet målt flere dage efter at have røget adskillige dage før. De er ikke påvirkede men cannabis kan måles i blodet.
4. Normalt når man checker op på en sygdom vil man kigge på nogle helt bestemte blodprøver som siger noget om den sygdom man har og man vil ikke måle på noget andet. Hvis man skal måle på andet end det der skal bruges for at checke en sygdom eller for at lede efter sygdom så skal man spørge om lov. Man må heller ikke undersøge for AIDS eller andre ting uden at spørge om lov.

Hilsen

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >