Spørgsmål i Brevkassen d. 20.11.2013

Hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

Hej jeg skal d.9 december til en lægeundersøgelse hvor de tjekker for thc. Og jeg fik 2 hiv af en joint med hash d.1 november. altså 39 dage før testen. Jeg ryger ikke normalt. kun en gang imellem i byen. sidst jeg røg inden d.1 november var d.16 oktober… der var det nok 4-5 hiv. og før det er der flere måneder imellem. Jeg er ikke specielt aktiv, og er overvægtig. Jeg vil høre om de kan teste positiv på denne urin prøve. eller om der er noget jeg kan gøre for at hurtigere få thc ud af kroppen. Jeg vil meget gerne have svar da jeg ellers bliver nød til at forsinke mit søfartskole i et halvt år så jeg kan teste negativ. mister også de 5500 jeg har smidt i skolen allerede. Hvis den bliver positiv bliver jeg nød til at skulle teste hver uge i 2 år før jeg kan starte. tak på forhånd.

Svar fra Brevkasserådgiver Brevkasserådgiver

Hej

Hos en person med et længerevarende forbrug, kan THC spores i urinen i op til 6-8 uger (i visse tilfælde længere). Hvis en person som ikke ryger dagligt, ryger én gang, vil personen kunne være positiv i ca. en uge efter indtag. Disse udsagn kan tages som tommelfinger regler.
Derudover har ens fysik også noget at sige ift forbrædningen, idet THCén ophobes i fedtvævet. Der findes ikke nogen simpel regel for hvad du kan gøre for at få det hurtigere ud af kroppen, dog har kost og motion en vis indflydelse.

Jeg håber det bedste for dig og krydser fingre:)

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >