Spørgsmål i Brevkassen d. 4.7.2014

Fortsætning på “Stoppe med at ryge hash efter 12-13 år”

KategoriAbstinenserBedøvende stofferCannabisHashHvad sker der når jeg stopperKrop og sundhedPotSelvoptimeringSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand25 år

Hej igen!

Ja jeg mente at jeg sidst røg d. 21/6 og ikke d. 21/7

Jeg har stadig meget søvnbesvær, men dog er en positiv ting kommet indtil videre. Jeg er allerede blevet MEGET bedre til huske ting! mit korttids hukommelse er stille og roligt begyndt at vende tilbage…

Jeg skriver her da jeg føler jeg har har brug for at få afløb med de følelser som kommer op i mig under mit stop og jeg snakker selvfølgelig med min kæreste hver dag omkring det, men det er bare ikke nok. Jeg har brug for at fortælle til en der ikke har et forhold til mig og der er fungere det for mig at dele mine tanker på nettet.. Jeg har det sådan for tiden at jeg sys de fleste mennesker er pisse irriterende men det er blevet noget bedre de sidste par dage.

Jeg synes allerede nu at flere af de ting jeg skrev tidligere er begyndt at aftage.. min temperament har været nogenlunde de sidste par dage og har ikke længere ondt i maven. (Tror ikke at jeg tidligere skrev om min mave smerter.

Når det var alt for denne gang. Jeg ved godt der ikke er så meget at svare på men havde bare lige brug for at komme af med det.

Svar fra rusmiddelekspert Torben Vangsted Boel Hansen

 

 

 

Hej

 

Du er meget velkommen til at dele dine tanker og få afløb for dine følelser her. Jeg tror det er en god ide at komme af med alt det der fylder.

 

Jeg tænker du gør noget rigtig smart, nemlig at komme af med det der fylder af svære ting og har en opmærksomhed på de positive forandringer du oplever.

 

Den irritation du oplever i forhold i forhold til andre mennesker kan være slidsom. Hvis det er mennesker du har tillid til og ønsker at have et godt forhold til fremover, kan det måske være en god ide at fortælle hvorfor du er eller bliver irriteret på dem. Jeg skriver måske fordi det jo kun gælder hvid du vurdere at det er nogen der godt må kende til din situation.

 

Hold dig endelig ikke tilbage hvis det opleves hjælpsomt for dig at skrive her.

 

Venlig hilsen

 

Torben

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde50 år

passiv rygning

Hej Jeg arbejder på et plejecenter, hvor en beboer ryger hash, han skal lufter ud inden jeg kommer der ind, men tit lugter det også på gangen, skal jeg være nervøs for at jeg kan teste positiv, hvi...
Dreng / mand50 år

Hvad ryger min overbo?

Hej, Jeg har en terrasse og min overbo (psykisk syg) har et vindue med skodder foran. Tidligere har jeg informeret hende, at jeg ikke vil have at hun ryger cannabis i vinduet pga. lugten på min ter...
Pige / kvinde12 år

Måske afhængig?

Hej, jeg er pige på 12 år og jeg tror jeg er afhængig af stoffer. Jeg tager både coke, heroin og ryger hash. Jeg gør det hver dag. Jeg cutter meget og er hele tiden på psykiatrisk. Jeg er også anbr...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Sommerferie: Næste chat er torsdag 8. august :)

Læs mere >