Spørgsmål i Brevkassen d. 12.11.2012

Er det skadeligt at være passiv hasryger?

KategoriCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørendePotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde47 år

Min kæreste igennem ti år ryger hash. Det har han gjort lige fra starten af forholdet. Jeg vidste dog ikke i starten, at omfanget af hans hashforbrug var så højt.

Jeg har efterhånden accepteret, at han ryger hash, men jeg kan ikke holde stanken ud, og det har ført til utallige skænderier. Han nægter at gå udenfor at ryge. Nu har vi fået en større bolig, hvor han kan ryge hashen i sit eget værelse. Men stanken siver ind i stuen gennem den lukkede dør, og inde i stuen kommer der virkelig meget mørkegråt støv på alle overflader.

Kan mine luftveje tage skade af støvet? Jeg føler, at jeg ikke bestiller andet end at fjerne støv hele tiden. I går blev støvekluden helt mørkegrå, efter at jeg havde tørret den hen over gulvet i stuen.

Jeg synes, at det er virkelig ulækkert og respektløst, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Er det almindeligt, at der kommer så meget mørkegråt støv i forbindelse med hashrygning? Hans værelse er fyldt med gråt støv, og når jeg brokker mig over det, så får jeg bare at vide, at jeg er for meget.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

 

Jeg må indrømme at jeg ikke har nogen særlig viden om det støv som du beskriver men generelt kan man i hvert fald sige at passiv rygning ikke er sundt ligesom det ikke er sundt at ryge og jeg vil give dig ret i at det er hensynsløst ud over at det må belaste jeres økonomi en hel del hvis han ryger så meget som du skriver.

 

Hilsen

Henrik .

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde50 år

passiv rygning

Hej Jeg arbejder på et plejecenter, hvor en beboer ryger hash, han skal lufter ud inden jeg kommer der ind, men tit lugter det også på gangen, skal jeg være nervøs for at jeg kan teste positiv, hvi...
Dreng / mand50 år

Hvad ryger min overbo?

Hej, Jeg har en terrasse og min overbo (psykisk syg) har et vindue med skodder foran. Tidligere har jeg informeret hende, at jeg ikke vil have at hun ryger cannabis i vinduet pga. lugten på min ter...
Pige / kvinde12 år

Måske afhængig?

Hej, jeg er pige på 12 år og jeg tror jeg er afhængig af stoffer. Jeg tager både coke, heroin og ryger hash. Jeg gør det hver dag. Jeg cutter meget og er hele tiden på psykiatrisk. Jeg er også anbr...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Sommerferie: Næste chat er torsdag 8. august :)

Læs mere >