Spørgsmål i Brevkassen d. 12.11.2012

Er det skadeligt at være passiv hasryger?

KategoriCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørendePotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde47 år

Min kæreste igennem ti år ryger hash. Det har han gjort lige fra starten af forholdet. Jeg vidste dog ikke i starten, at omfanget af hans hashforbrug var så højt.

Jeg har efterhånden accepteret, at han ryger hash, men jeg kan ikke holde stanken ud, og det har ført til utallige skænderier. Han nægter at gå udenfor at ryge. Nu har vi fået en større bolig, hvor han kan ryge hashen i sit eget værelse. Men stanken siver ind i stuen gennem den lukkede dør, og inde i stuen kommer der virkelig meget mørkegråt støv på alle overflader.

Kan mine luftveje tage skade af støvet? Jeg føler, at jeg ikke bestiller andet end at fjerne støv hele tiden. I går blev støvekluden helt mørkegrå, efter at jeg havde tørret den hen over gulvet i stuen.

Jeg synes, at det er virkelig ulækkert og respektløst, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Er det almindeligt, at der kommer så meget mørkegråt støv i forbindelse med hashrygning? Hans værelse er fyldt med gråt støv, og når jeg brokker mig over det, så får jeg bare at vide, at jeg er for meget.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

 

Jeg må indrømme at jeg ikke har nogen særlig viden om det støv som du beskriver men generelt kan man i hvert fald sige at passiv rygning ikke er sundt ligesom det ikke er sundt at ryge og jeg vil give dig ret i at det er hensynsløst ud over at det må belaste jeres økonomi en hel del hvis han ryger så meget som du skriver.

 

Hilsen

Henrik .

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >