Spørgsmål i Brevkassen d. 24.6.2015

eksperimentere med hash? Og problemerne bag det!

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hej, jeg er en 16årig dreng som har valgt at eksperimentere med hash/klump! Jeg syntes det er en rigtig fed oplevelse og sådan. Men jeg vil gerne af med fristelserne, da jeg er begyndt at glemme nogle ting her og der. Så jeg skriver herind fordi jeg gerne vil af med fristelserne, også om det med min hukommelse er langtidsvarigt? 

Mvh

Den 16årig dreng 🙂

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig

 

Ifølge stort set alt det jeg har kunnet læse om hash, så er hashens virkninger på hukommelse kortvarig. Når man holder op med at ryge så får man sin hukommelse tilbage. Dog er der nogle forskning der siger at dette kun gælder for voksne og at når man ryger hash som ung, så kan man få varige skader på sin hukommelse og intelligens. Der har været en del diskussioner om disse forskningsresultater var pålidelige…men, så længe at der er tvivl om det, så tænker jeg at det er bedre at lade være med at ryge det, eller, i det mindste, udskyde esperimenterne med hashen til senere i livet end 16 år.

Mht at skulle af med fristelserne, så kan jeg anbefale dig enten at finde et selvshjælpsprogram på nettet eller som app ( det netbaseret program som jeg plejer at anbefale er desværre tilsynsladende forsvundet fra nettet) eller opsøge behandling for dit hashproblem i din kommune.

Held og lykke med det

 

Eric

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >