Spørgsmål i Brevkassen d. 24.6.2015

eksperimentere med hash? Og problemerne bag det!

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hej, jeg er en 16årig dreng som har valgt at eksperimentere med hash/klump! Jeg syntes det er en rigtig fed oplevelse og sådan. Men jeg vil gerne af med fristelserne, da jeg er begyndt at glemme nogle ting her og der. Så jeg skriver herind fordi jeg gerne vil af med fristelserne, også om det med min hukommelse er langtidsvarigt? 

Mvh

Den 16årig dreng 🙂

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig

 

Ifølge stort set alt det jeg har kunnet læse om hash, så er hashens virkninger på hukommelse kortvarig. Når man holder op med at ryge så får man sin hukommelse tilbage. Dog er der nogle forskning der siger at dette kun gælder for voksne og at når man ryger hash som ung, så kan man få varige skader på sin hukommelse og intelligens. Der har været en del diskussioner om disse forskningsresultater var pålidelige…men, så længe at der er tvivl om det, så tænker jeg at det er bedre at lade være med at ryge det, eller, i det mindste, udskyde esperimenterne med hashen til senere i livet end 16 år.

Mht at skulle af med fristelserne, så kan jeg anbefale dig enten at finde et selvshjælpsprogram på nettet eller som app ( det netbaseret program som jeg plejer at anbefale er desværre tilsynsladende forsvundet fra nettet) eller opsøge behandling for dit hashproblem i din kommune.

Held og lykke med det

 

Eric

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >