Spørgsmål i Brevkassen d. 12.7.2020

Blodprøve efter hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde19 år

Hej. 

Jeg har i alt røget hash 3 gange i mit liv. Første gang var for omkring halvanden måned siden, og de to andre gange forekom inden for de seneste to uger (2. gang blev jeg meget lidt påvirket, 3. gang dog ubehageligt meget) Det var noget, som jeg ville afprøve med nogle venner, men ikke noget, som jeg ønsker at fortsætte med – og især ikke efter min seneste oplevelse. 

Jeg har på det seneste været utrolig træt – jeg har uden problemer kunne sove 11 timer om natten og stadig føle trang til at tage en lur i løbet af dagen – og jeg har meget kraftig rød pigmentering omkring mine øjne, som ser addeles usund ud. Min mor råder mig til at ringe til lægen for at få taget en blodprøve, og hun er meget insisterende omkring det. Det er jeg selvfølgelig lidt tøvende omkring, da jeg som sagt har røget hash for nyligt. Så vidt jeg ved, måler lægen ikke THC i mit blod, når det er en "normal" blodprøve, men jeg er stadig i tvivl, om det er en god ide at få taget en prøve lige foreløbigt. Hvornår vil jeg kunne tage en blodprøve uden at frygte, at man finder spor fra stoffet? Og hvad sker der, hvis man finder THC i mit blod?

Det er meget uheldigt, at blodprøven skal tages omkring samme tidsrum, som jeg sandsynligvis har hash i kroppen, for jeg er ellers en utrolig pligtopfyldende pige, som ikke overskrider grænser og regler. Derfor håber jeg, at jeg kan få en afklaring og vejledning vedrørende mine bekymringer. 

På forhånd tak. 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Der kan jo være mange årsager til at du er træt og uoplagt uden at det nødvendigvis har med hash at gøre.
Hvis det skyldes hashen så kan det ligge i at du har haft en negativ oplevelse som hænger ved. Hvis du kigger på spørgsmålene her på Netstof vil du kunne se alle mulige reaktioner på hash som kan skyldes måden det er taget på, hvordan man har det når man ryger og hvor stærkt det er. Især hvis det er stærk cannabis er der risiko for at få en negativ oplevelse som kan vare nogle dage til et par uger.

Med hensyn til hvornår man kan måle cannabis ved en blodprøve så er der cannabis i blodet i et 1-2 dage hvis man ryger 1 gang og i flere dage til måneder, hvis man ryger dagligt i noget tid.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >