Spørgsmål i Brevkassen d. 13.7.2016

Blodprøve

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand32 år

Jeg har røget i mange år, og har haft misted mit kørekort, men der er nu snak om at de vil lave reglen omkring hash om så de vil gå efter en form for promille.

Det jeg vil høre om er om man kan få taget en blodprøve for stoffer hos lægen uden at det bliver sendt videre til feks politiet ?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Ja din læge kan sende dig på et almindeligt laboratorium og få taget blodprøver for stoffer og det har politiet ikke adgang til.

I forbindelse med retssager og forsikring kan politi og forsikringsselskaber dog bede om indsigt i dine helbredsforhold som kan have konsekvenser på et senere tidspunkt i livet. Forsikringsselskabet har ikke ret til at få oplysninger men de kan så også nægte dig en forsikring.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >