Spørgsmål i Brevkassen d. 13.7.2016

Blodprøve

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand32 år

Jeg har røget i mange år, og har haft misted mit kørekort, men der er nu snak om at de vil lave reglen omkring hash om så de vil gå efter en form for promille.

Det jeg vil høre om er om man kan få taget en blodprøve for stoffer hos lægen uden at det bliver sendt videre til feks politiet ?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Ja din læge kan sende dig på et almindeligt laboratorium og få taget blodprøver for stoffer og det har politiet ikke adgang til.

I forbindelse med retssager og forsikring kan politi og forsikringsselskaber dog bede om indsigt i dine helbredsforhold som kan have konsekvenser på et senere tidspunkt i livet. Forsikringsselskabet har ikke ret til at få oplysninger men de kan så også nægte dig en forsikring.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >