Spørgsmål i Brevkassen d. 12.8.2013

vejledning i injektion

KategoriAndre stofferNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde52 år

Hej!

Jeg vil gerne vide noget om hensigtsmæssige måder at injicere narkotika. Hvordan injicerer misbrugeren sit stof, uden at forvolde (yderligere) unødig skade på sig selv? Hvor på kroppen er bedst? Hvilke områder på kroppen skal han undgå, osv.

Jeg vil også gerne vide noget om de skader og problemer der kan opstå på huden, samt sårpleje af disse.

Vil gerne have have anvist gode net-sider.På forhånd tak, og venlig hilsen Lene

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej Lene
Man kan jo godt give professionel information om hvordan man skal injicere stoffer – hvis man skal give informationen videre til folk der allerede gør det men det hører ikke rigtigt hjemme på en webside for unge der har spørgsmål om deres egne oplevelser med stoffer. Når man injicerer kan der komme infektioner i form af sår og bylder men sårpleje er en sundhedsfaglig opgave så det har heller ikke relevans her.
Nettet er heldigvis sådan indrettet at man kan finde det man kan finde ud at spørge om men ellers må man på biblioteket og finde bøger om sygepleje.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >