Spørgsmål i Brevkassen d. 17.11.2014

vedr” rusmiddeler unge/ældre

KategoriAndre stofferNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand60 år

hvordan kan det være, at det kin drejer sig om de unge, hvergang man vil forsøge at sætte sig ing i forskellige ting, ell" er det bare mig der er så stor en klovn, så jeg ikke kan finde udaf hvor der står noget om de ældre misbrugere, selfølgeligt er det megey vigtig, at hjælpe de unge, men jeg har faktisk, betalt min del i skat.har gået på silkeborg rusmiddels-center omkring 16-18. år er ikke kommet et skridt videre. der kommer meget mere senere.

så vær klar på at have god tid.

håber på fulstændige ærlige svar, til gengæld, får dem jeg henvender mig til, også kun fulstændige ærlige fakta og spørgsmål,

mvh.

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

 

Hej

Tak for dit spørgsmål.

Du har fuldstændig ret i at der er fokus, måske nogle gange overdreven fokus på unge og rusmidler.

En af grundende til dette, kan være at tendensen i samfundet er at de er de unge der i øjeblikket er den mest interessante gruppe at beskæftige sig med.

Når jeg googler "ældre og rusmidler" kommer der en liste af artikler frem bl.a. denne  www.stofbladet.dk/6storage/586/44/stof17.66-68.pd. Måske det kan være interessant for dig?

I forhold til din behandling, vil jeg foreslå at du tager en snak med din behandler, da jeg synes at 16-18 års behandling uden fremskridt lyder som spild af tid.

Med venlig hilsen

Morten   

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >