Spørgsmål i Brevkassen d. 15.11.2019

Stoffer og tanker

KategoriAndre stofferNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand28 år

Mit spørgsmål vedrører “et stof jeg får som er kunstig testosterogen. Jeg har fået stoffet siden 2006, men nu synes jeg mine tanker og min adfærd har ændret sig. Hvordan kan sådan et stof påvirke tankerne ? Og gør de det ? Vil helst ikke tage det hvis mine tanker bliver mærkelige.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det er et lidt svært spørgsmål til en stofbrevkasse. Hormoner påvirker hele kroppen og også den måde hjernen fungerer på. Vi er alle sammen påvirket af både mandlige og kvindelige kønshormoner men vi reagerer forskelligt på dem afhængig af om vi er mænd eller kvinder og 2 mænd vil også reagere forskelligt på den samme dosis testosteron.

Hvad der er et normalt niveau af testosteron er svært at sige. Testosteronets blodniveauer varierer kraftigt over tid og i løbet af en dag.

Jeg vil mene at du skal have en samtale med den læge som udskriver dit testosteron så i sammen kan finde ud af hvad den bedste dosis er og du skal beskrive de bivirkninger som du har bemærket.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >