Spørgsmål i Brevkassen d. 15.1.2021

snifning

KategoriAndre stofferGasKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde35 år

Hej

Jeg har kendskab til en ung, som formentlig sniffer og jeg ved ikke hvad han sniffer. Han kan have perioder op til 10 dage, hvor han kaster op det meste af tiden. Kan det have noget med hans snifning at gøre?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Man kan sniffe mange ting men typisk er det opløsningsmidler, gas, lim etc.

De fleste af den slags stoffer giver en meget hurtig rus men de er også ekstremt farlige. Der kan komme akutte forgiftninger og hjerneskade. Man kan jo forestille sig at opløsningsmidler som man skal have åndedrætsværn og kraftig ventilation, hvis man arbejder med, kan give forskellige symptomer.

Et af symptomerne på at der er påvirkning af hjernen og nervesystemet kan være opkastning – uden at man så omvendt kan sige at hvis nogen kaster op så har de sniffet.
     
Hilsen
Henrik  

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >