Spørgsmål i Brevkassen d. 2.2.2020

Piller i min søns lomme

KategoriAndre stofferForældreKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde46 år

Jeg har fundet en lille æske fyldt med små gule piller, uden delekærv og med et L på i min 16 årige søns jakke. Hvad er det han spiser? Håber ikke at det er stoffer da vi desværre har både alkohol og stofmisbrug i familien…. Mvh Trine (en meget bekymret mor)

Svar fra rusmiddelekspert Lone Walsøe

Kære meget bekymret mor.

Tak fordi du skriver og jeg forstår virkelig godt din bekymring. 

Det er dog rigtig svært at svare på, hvad det kan være. Normalt vil man blive vejledt af indpakningen. Og det er ikke tilfældet her, gætter jeg mig til. Vi kender umiddelbart ikke til små gule piller, på den beskrivelse du giver her. Det kan både være noget kendt medicin og det kan være piller der er fabrikeret i en garage – altså helt uautoriseret. 

Mange unge synes ikke at små piller virker så farlige og gør jo ofte som andre unge gør. Derfor at det altid godt med en voksensnak om det der rør sig og det de er optaget af.

Jeg synes du er nødt til at gå til bekendelse over for din søn og fortælle ham hvad du har fundet i hans lomme. Selvom du måske både er chokeret over fundet og nervøs for hans reaktion, er det vigtigt at du gør dit bedste for at bevare dialogen. Altså at du giver dig tid til at lytte til hans forklaring og oprigtigt undre dig.   

Håber du kan bruge svaret, selvom det ikke blev helt konkret ifht. dit spørgsmål.

Bedste hilsner

Lone

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >