Spørgsmål i Brevkassen d. 6.9.2018

Kaliumklorid

KategoriAndre stofferNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde19 år

Hej. Er det farligt at sluge en masse kaliumklorid orifarm samtidigt? Og hvad får man ud af det hvis man sniffer det? Forstår det er et mærkeligt spørgsmål. Har en ven som eksperimentere med en masse piller… og har nu opdaget at jeg har kaliumklorid orifarm piller og tigger mig for at få nogle af dem. Ville bare gerne vide om det er farligt. Hilsen Cath.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Kaliumklorid er et salt som vi i forvejen har i kroppen – jeg kan forestille mig at det vil være voldsomt ubehageligt at sniffe ligesom at sniffe almindeligt bordsalt.

Der er en masse ubehagelige bivirkninger ved at indtage en masse kaliumpiller: brændende fornemmelse i hænder og fødder, muskelsvaghed, sløvhed og forvirring, lavt blodtryk, diarré og hjerterytmeforstyrrelser.
Så der er ingen rus-effekt af at spise meget kaliumsalt – kun ubehag

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >