Spørgsmål i Brevkassen d. 13.9.2021

Hvordan får alle de unge dog adgang til alle de illegale stoffer? Er det over nettet eller på diskoteker?

KategoriAndre stofferFeststofferNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde36 år

Hvordan får alle de unge dog adgang til alle de illegale stoffer? Det har undret mig?

Svar fra rusmiddelekspert Lone Walsøe

Hej pårørende

Ja, man kan jo godt undre sig over hvorfor og hvordan illegale stoffer er så let tilgængelige i vores velordnede samfund. Svarene tror jeg, er penge, mange penge, risikovillighed hos unge og afhængighed.

Der er altid mennesker der vil tjene penge hvor det er muligt. Og der er desværre mange penge i salg af stoffer. Kriminelle gruperinger og medløbere sørger for at skaffe stofferne til landet og fordeler dem der hvor "kunderne" er. Så det kan være på diskoteker, på gaden, bringes til døren og de kan handles via nettet. 

Der er desværre også altid mennesker der er meget nysgerrige og villige til at løbe en risiko ved at afprøve "sjove" stoffer. Andre mennesker trives måske ikke særlig godt enten psykisk, fysisk eller socialt og de vil måske forsøge at lindre ubehag med stoffer.

Da stofferne findes i verden, vil der være mennesker der finder frem til dem og vil bruge dem.  

Med venlig hilsen 

Lone

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >