Spørgsmål i Brevkassen d. 13.11.2020

Hvilke piller har jeg mon fundet ?

KategoriAndre stofferKæresterKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde48 år

Hejsa,

Jeg har fundet 3 stk. piller i en taske hjemme hos os. Desværre så har jeg en mistanke om at min kæreste tager et eller andet engang imellem ! Jeg tager så meget afstand fra stoffer mm. så jeg flippede helt ud da jeg opdagde de her 3 stk. en hvid og 2 brune, han siger det er smertestillende piller. Kan jeg gå et eller andet sted hen med de piller og få konstateret hvad det er for nogen ? Lige nu ligger de i min håndtaske og det er måske heller ikke så godt tænker jeg !

Svar fra rusmiddelekspert Flemming W. Licht

Hej

Hmmm – Jeg har nogen gange piller liggende løst i lommen, fordi jeg lige har taget dem med og ikke ville have hele æsken med, men så har jeg en æske hjemme, hvis han ikke kan vise æsken eller fortælle hvilken type smertestillende medicin det er, så har han måske et forklaringsproblem.

Jeg synes du skulle tale med din kæreste om dine mistanker om hans forbrug af rusmidler, og hvad det gør ved dig og jeres  forhold, det kan du jo bruge pillerne som anledning til.

Hvis du gerne vil af med dem kan du aflevere dem på apoteket til destruktion.

mvh

Flemming

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >