Spørgsmål i Brevkassen d. 13.11.2020

Hvilke piller har jeg mon fundet ?

KategoriAndre stofferKæresterKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde48 år

Hejsa,

Jeg har fundet 3 stk. piller i en taske hjemme hos os. Desværre så har jeg en mistanke om at min kæreste tager et eller andet engang imellem ! Jeg tager så meget afstand fra stoffer mm. så jeg flippede helt ud da jeg opdagde de her 3 stk. en hvid og 2 brune, han siger det er smertestillende piller. Kan jeg gå et eller andet sted hen med de piller og få konstateret hvad det er for nogen ? Lige nu ligger de i min håndtaske og det er måske heller ikke så godt tænker jeg !

Svar fra rusmiddelekspert Flemming W. Licht

Hej

Hmmm – Jeg har nogen gange piller liggende løst i lommen, fordi jeg lige har taget dem med og ikke ville have hele æsken med, men så har jeg en æske hjemme, hvis han ikke kan vise æsken eller fortælle hvilken type smertestillende medicin det er, så har han måske et forklaringsproblem.

Jeg synes du skulle tale med din kæreste om dine mistanker om hans forbrug af rusmidler, og hvad det gør ved dig og jeres  forhold, det kan du jo bruge pillerne som anledning til.

Hvis du gerne vil af med dem kan du aflevere dem på apoteket til destruktion.

mvh

Flemming

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >