Spørgsmål i Brevkassen d. 16.3.2019

Hvad skal jeg gøre?

KategoriAndre stofferViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Det her er nok et dumt spørgsmål men jeg har brug for hjælp til hvad jeg skal gøre. Jeg er en pige som i Torsdag pjækkede fra de to sidste timer uden og have fået lov af mine forældre men jeg kan begge mine forældres kode til forældreintra så jeg lukkde ind på min fars forældreintra og skrev til min lærer at jeg havde fået lov til at tage hjem men af en eller anden grund blev beskeden ikke send så næste dag kom min lære hen til mig og sagde at der var bleve skrevet hjem for og høre om jeg pjækkede eller havde fået lov til at tage hjem, men så dum som jeg nu er skyndte jeg mig ind på min mors forældreintra denne gang og skrev at jeg havde fået lov til at tage hjem og efter slettede jeg beskeden så min mor ikke kunne se det, men så kunne min mor se på hendes telefon at der var blevet sendt en besked til hende på forældreintra men hun kunne ikke åbne beskeden så hun skrev til min lære "Hej. jeg kan se jeg har fået en besked af dig men jeg kan ikke åbne den" og der kommer problemet så fordi jeg havde jo lige skrevet til læren fra min mors forældreintra at jeg havde fået lov til at tage hjem i de 2 sidste timer. Jeg kan så se min lære ikke har svaret min mor endnu og nok heller ikke gør det før Mandag men så på Mandag finder min mor jo så ud af at jeg har løget og det samme gør min lære så nu ved jeg ikke lige hvad jeg skal gøre fordi jeg tør ikke sige det til min mor fordi jeg ved hun bliver rasene på mig og det gider jeg ikke have så nu ved jeg ikke om jeg bare skal tage chancen og sige til min mor hvad jeg har gjordt eller om jeg bare skal vnete og se hvad der sker. 

Svar fra null Netstof Teamet

Hej med dig

 

Kan godt se det er en kedelig situation du er havnet i. Netstof rådgiver om rusmidler, så vi kan desværre ikke give dig så mange gode råd.

 

Vi kan anbefale dig at skrive til Børnetelefonen brevkasse eller Cyberhus i stedet. Er sikker på de vil kunne give dig et godt råd.

 

Mvh Netstof-Teamet 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >