Spørgsmål i Brevkassen d. 21.4.2017

HPPD ongoing/Depersonalisering

KategoriAndre stofferKonkrete bekymringerPsykisk sygdom
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand26 år

Hej, Jeg lider af en ikke aftagende og konstant HPPD og har gjort det i over 10 år. Jeg har forsøgt at opsøge hjælp engang tidligere på psykiatrisk men det var forgæves da mine symptomer blev klassificeret som værende ala noget skizofrenisk. Har set igennem det visuelle og forsøgt at ignorere det, men jeg kan ikke længere ignorere de følgekonsekvenser jeg mener at HPPD'en har på mig. Depersonalisering, følelsen af verden ikke er "ægte" og en høj grad af depression. Jeg bliver lynhurtigt træt i miljøer med meget aktivitet, det er som at jeg sensorisk overcharger. Kan se der har været tidligere henvendelser ang. Emnet og vil meget gerne høre om du ved om der er ny information vedrørende lidelsen da der på det tidspunkt ikke fandtes meget.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Spørgsmålet dukker op med lange mellemrum og der er ikke meget nyt at berette fra den videnskabelige front heller fordi de fleste tilfalde svinder af sig selv.

Mit bud vil være at søge hjælp hos en speciallæge i neurologi som kan se på om der er andre mulige forklaringer og eventuelt forsøge med medicinsk behandling af synsforstyrrelserne.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >