Spørgsmål i Brevkassen d. 7.1.2013

Hjælp til skoleopgave !

KategoriAndre stofferNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

Hej Netstof.dk

Vi er en gruppe på 3 personer på 15 år og vi er i gang med projekt opgave omkring Misbrug af sotffer som vi skal arbejde med hele ugen.

Vi vil gerne vide: Hvorfor mennesker begynder at tage stoffer? 

Det er et meget simpelt men der er mange svar

Hvad mener du?

Venlig hilsen Jeppe Olesen, Simon Krogh, Andreas Holm.

Frydenstrandskolen 9900 Frederikshavn.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej alle 3

 

Jeg mener egentlig ikke at der er så mange svar på hvorfor folk begynder eller prøver at tage stoffer. Jeg tror at helt fra begyndelsen gør man det for at opleve noget andet og for spændingens skyld. Nogle oplever at det er helt fantastisk og får lyst til at gøre det igen og igen mens andre oplever at det samme stof er rædselsfuldt. Hvis i læser her på siden vil i se lige så mange oplevelser med stoffer og alkohol som der er mennesker der har prøvet det.

 

Nogle bliver så ved med at tage stoffer en gang imellem fordi de kan lide effekten og andre bliver afhængige af at få den effekt og kan ikke holde op igen eller får det dårligt når de holder op og de oplever så at stoffet begynder at styre deres dagligdag fordi de det mest af tiden tænker på stof eller er påvirket af det.

 

Hilsen

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Se flere spørgsmål >