Spørgsmål i Brevkassen d. 10.1.2022

Har det skidt flere måneder efter jeg er stoppet med stoffer

KategoriAmfetaminCannabisFeststofferHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedLSDPotPsykedelikaSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej, jeg er en pige på 15 år. For et par måneder siden var jeg ude i noget rigtig lort med nogle stoffer som amfetamin, hash og en enkelt gang lsd, jeg begyndte til sidst at få ubehagelige følelser i kroppen og hovedet når jeg røg hash så jeg endte derfor med at stoppe. Siden det er de ubehagelige følelser kommet og gået og ved ikke hvorfor, det kommer især når jeg prøver at sove, når jeg lukker øjnene kan jeg ikke styre mine tanker, fx ser jeg ansigter der pludselig kommer imod mig og følelsen af at mit hoved eksplodere, ved ikke hvad jeg skal gøre ved det, håber virkelig i kan fortælle mig hvad der er galt med mig fordi jeg begynder virkelig at blive bange.

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej

Hvor lyder det ubehageligt og hvor er det godt at du er stoppet!

Jeg har desværre ikke et svar på hvad du fejler, men noget kan tyde på at stofferne har udløst et eller andet i dig der giver det ubehag du beskriver. Tit hjælper tiden hvor man ikke tager stoffer en til at få det bedre.

Hvis du ikke har fået det bedre når du læser dette, er mit bedste bud er at du fortæller en voksen du stoler på hvordan du har det, og hvilke stoffer du har taget, og at i evt. sammen besøger din læge, så du kan få den hjælp du har brug for.

Mvh

Morten

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >