Spørgsmål i Brevkassen d. 15.9.2018

Forsvinde væk

KategoriAndre stofferViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde28 år

Hej. Jeg har igennem længere tid bare ville forsvinde væk og jeg har muligheden for det hvad angår det økonomiske del, men hvordan gør man? Jeg har oplevet en del og min krop lever dagligt i et smertehelvede, og psykisk gør det det bestemt ikke lettere. Så jeg ser min eneste udvej er at forsvinde. Om det er at dø eller bare til udlandet og aldrig blive fundet igen, det sku ligemeget for mig.

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig

Du må undskylde at jeg ikke har besvaret din mail tidligere. Jeg troede faktisk at jeg havde besvaret den, men har lige opdaget at mit svar lå i "drafts" i Outlook. Her får du mit svar.

Dit spørgsmål er ikke særligt stof-relateret, men jeg vil gerne prøve at skrive noget.

Jeg aner ikke hvordan man virkelig forsvinder, bortset fra, som du skriver det, ved at dø, men som du skriver det, at tage til udlandet virker også som et godt bud. Og hvis økonomi ikke er en begrænsning, tænker jeg at du nemt kunne tage hvor som helst i verden.
Man plejer at sige at "aben flytter med" og jeg kan ikke helt forstå hvordan du kan tro at du bliver fri for dine fysiske smerter ved at "forsvinde", men hvad angår de psykiske aspekter…så er det ikke altid at alle "aber" flytter med, og en gang imellem kan det virkelig gøre en forskel at flytte og starte forfra.

Så, umiddelbart virker det ikke som en dårlig idé at flytte langt væk og forsvinde….og under alle omstændigheder, som en meget bedre idé end at dø.

Held og lykke med det.

Eric 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >