Spørgsmål i Brevkassen d. 27.5.2014

Er dette stoffer???

KategoriAndre stofferNysgerrighedVenskabViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde

Jeg har fundet en lille pose med 3 forskellige piller i, i min venindes jakke. Er det stoffer?? Den ene er en kapsel med noget meget fint sandbrunt farvet pulver i. Så er der en hvid af lang en som ligner en alm. Hovedpinspille men der står intet på dem. Den sidste er en rund en. Jeg har taget et billede af posen. Er det muligt at vedhæfte billede? Hilsen den bekymrede veninde.

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej bekymrede veninde.

Det er desværre ikke muligt at vedhæfte et billede!

Jeg har svært ved at identificere de piller du beskriver, men jeg tænker også at du måske kan gribe sagen an på en anden måde.

Du kunne vælge at konfronterer din veninde, og få en dialog i gang omkring brug af stoffer.

Du har måske haft mistanke tidligere og dette fund vil, efter min mening, være en god anledning til at du får be- eller afkræftet din bekymring. 

Hvis det viser sig at din veninde har et forbrug/misbrug, kan du foreslå at hun kan henvende sig på det lokale rusmiddelcenter, hvor hun kan få proffesionel hjælp.  

Jeg ville ønske at flere unge mennesker havde venner eller veninder, der som dig, handler på indikationer om at der er noget galt. 

Håber at du kan bruge mit svar.

Mange hilsner

Morten

 

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde16 år

Mie

Hvis man har tager nikotin hvor lang tid går der så før der ikke er mere nikotin i kroppen og hvis man skal ha taget en stikprøve vil den så vise negativ efter 48 timer? ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >