Spørgsmål i Brevkassen d. 27.5.2014

Er dette stoffer???

KategoriAndre stofferNysgerrighedVenskabViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde

Jeg har fundet en lille pose med 3 forskellige piller i, i min venindes jakke. Er det stoffer?? Den ene er en kapsel med noget meget fint sandbrunt farvet pulver i. Så er der en hvid af lang en som ligner en alm. Hovedpinspille men der står intet på dem. Den sidste er en rund en. Jeg har taget et billede af posen. Er det muligt at vedhæfte billede? Hilsen den bekymrede veninde.

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej bekymrede veninde.

Det er desværre ikke muligt at vedhæfte et billede!

Jeg har svært ved at identificere de piller du beskriver, men jeg tænker også at du måske kan gribe sagen an på en anden måde.

Du kunne vælge at konfronterer din veninde, og få en dialog i gang omkring brug af stoffer.

Du har måske haft mistanke tidligere og dette fund vil, efter min mening, være en god anledning til at du får be- eller afkræftet din bekymring. 

Hvis det viser sig at din veninde har et forbrug/misbrug, kan du foreslå at hun kan henvende sig på det lokale rusmiddelcenter, hvor hun kan få proffesionel hjælp.  

Jeg ville ønske at flere unge mennesker havde venner eller veninder, der som dig, handler på indikationer om at der er noget galt. 

Håber at du kan bruge mit svar.

Mange hilsner

Morten

 

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

stofmisbrug hos unge – projektopgave

Vi er to elever fra Fredensborg skole Vilhelmsro, der gerne vil stille nogle spørgsmål. Vores overemne er “Udfordringer i det senmoderne samfund” og vores emne er således “Stofmis...
Dreng / mand14 år

Projektuge – Misbrug og afhængighed

Hej Vi er to drenge fra 8. årgang virupskolen, som har projektuge i uge 11. Vi vil gerne stille dig et spørgsmålsark, fra den 11. marts til den 15. marts, hvis det er muligt. Vi arbejder om “...
Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Se flere spørgsmål >