Spørgsmål i Brevkassen d. 17.10.2018

Benægtelse af sit problem

KategoriAndre stofferForældreKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPårørende
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde45 år

Jeg har i noget tid været meget bekymret for min 13 årige datters markante adfærdsændring.. Har hørt hun skulle være hos den lokale pusher og hentede hende desværre der oppe i aftes.. Hun nægter at være påvirket, men de sidste 14 dage har hendes pupiller været konstant store.. Hvad gør jeg..? Er magtesløs og kørt helt ned.. HJÆLP HJÆLP

Svar fra rusmiddelekspert Lone Walsøe

Kære Mor

Tak for dit brev. Det lyder sørme ikke godt, at du er kørt helt ned – det kan lyde som om der noget der har stået på en tid, noget der har været svært og udfordrende for længe. Du er nødt til at få hjælp til at håndtere denne situation, både for din og for din datters skyld.

Jeg forstår din bekymring – din datter er kun 13 år og besøger den lokale pusher. Du har lagt mærke til en adfærdsændring og at hun har virket påvirket. Det er ikke godt.

Du skal kontakte familie-afdelingen i din kommune, bede om hjælp. Og du skal kontakte din datters lærer og tale med dem om at få sendt en underretning til kommunen. Du kan også kontakte de lokale SSPére – de er ofte ret godt orienteret om det der rør sig blandt unge.

En underretning er en besked til kommunen om at I to har brug for hjælp. Og ikke som nogen fejlagtigt tror, en anmeldes om at barnet skal fjernes.

Hvis der er andre omkring dig der også er bekymret, så få også dem til at sende en underretning. Det kan være en stor fordel at flere skriver.

Der er et søgefelt på kommunens hjemmeside, skriv: underretningså og der vil komme noget frem om underretnings-pligt osv. og der kommer en konkret mailadresse man kan præcis til dette her. Det skulle være til at gå til.

 

Ønsker dig mod og overskud til at søge mere hjælp.

 

Bedste hilsner

Lone Walsøe

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >