Spørgsmål i Brevkassen d. 8.3.2013

Amfetamin

KategoriAmfetaminCannabisFeststofferHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand19 år

Hej

Jeg ville lige vide lidt om indtagelse af amfetamin, jeg har aldrig prøvet "hårde stoffer", kun en smule hash en sjælden gang, men blev for et stykke tid siden spurgt om jeg ville prøve noget amfetamin. Vi fik aldrig gjort det, da planer kom i vejen, men overvejer stadig at prøve det. Jeg er bare usikker på nogle ting som jeg gerne vil vide lidt om inden jeg prøver:

Hvis jeg kun tager det én gang, eller med 4-5 måneders mellemrum, eller noget i den dur, er der så stadig stor chance for afhængihed og langvarige bivirkninger/men?

Normalt er jeg rimelig stille og rolig, hvordan vil amfetamin påvirke mig?

Jeg har hørt fra nogle der har prøvet det, at det er fedt og super fedt, men har aldrig hørt fra nogen der har haft "en dårlig rus" med amfetamin. Hvad kan "en dårlig rus" indebærer, og er det mere sansynligt at få en dårlig rus end en god rus?

Tak 🙂

Hej

Du lyder som en fornuftig ung mand, der overvejer tingene, inden du kaster dig ud i noget. Det har jeg stor respekt for.

Jeg ville lyve, hvis jeg skrev, at der er stor risiko for afhængighed og langvarige bivirkninger ved at prøve amfetamin én gang.

Jeg ville også lyve, hvis jeg skrev, at sandsynligheden for en "dårlig rus" er højere end sandsynligheden for en "god rus". 

Jeg har talt med personer, der har oplevet en dårlig rus på amfetamin. De har bl.a. fortalt om anfald af angst og paranoia. Det kan være en fornemmelse af at være bange uden at vide hvorfor, eller man kan pudselig blive bange for sine venner eller tilfældige mennesker ude i byen. Nogle personer oplever at blive aggressive og det kan ende med, at de kommer op at slås med deres venner, det er ikke så fedt dagen efter.

Du spørger, hvordan amfetamin vil virke på dig, men det er umuligt at svare på. Du ved sandsynligvis ikke 100%, hvad det er, du tager og du ved ikke 100%, hvordan din krop og psyke vil reagerer på det.

Det er helt op til dig, om du vil tage det, men du skal tænke på, at du overskrider en grænse, første gang du tager amfetamin. Når du har overskredet denne grænse, er det ikke sikkert, at du kun kommer til at tage amfetamin en gang eller med 4-5 måneders mellemrum. 

 

Tænk over fordele og risiko og overvej om det er det værd.

 

vh.

Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >