opgave om rusmidler og misbrug, projekt, skole, tips, information

Til dig, der skriver opgave

Både her på netstof og på landets misbrugscentre kommer der hvert år mange henvendelser fra elever, der skal skrive opgave om rusmidler og misbrug. På netstof har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe med opgaver og projekter, men her er nogle tips til, hvor du kan finde information.

Klik ind på Sundhedsstyrelsen hjemmeside

Sundhedsstyrelsen har en hjemmeside med information om stoffer. Her kan du læse om misbrug, lovgivning og se en rusmiddelordbog. Du kan læse Sundhedsstyrelsens fakta om stoffer og finde andet materiale og statistik om hash og stoffer. http://stofinfo.sst.dk/

Se dig omkring på netstof

Vi har artikler om forskellige problemstillinger i forbindelse med alkohol, hash og andre stoffer. Vi har et leksikon, hvor du kan læse mere om de enkelte stoffer. Læs tidligere spørgsmål og svar i brevkasserne eller læs vores projektopgave-FAQ.

Kontakt dit lokale misbrugscenter (men forbered dig først)

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for et interview kan du kontakte dit lokale misbrugscenter. De fleste vil gerne hjælpe, men de har også rigtig travlt. Så sørg for at lave din egen research og forbered dig godt, INDEN du tager kontakt. Overvej om du måske kan finde svar på dine spørgsmål selv.