Leksikon

Syntetiske Cannabinoider

Syntetiske cannabinoider er en gruppe af stoffer, der er designet til at efterligne THCs effekter – det mest psykoaktive stof fra cannabisplanten. Syntetiske cannabinoider fremstilles kunstigt på et laboratorium, hvorefter det sælges kommercielt som produkter med navne som syntetisk cannabis og spice.

SpiceSyntetisk cannabisK2
Billedet er genereret af kunstig intelligens

4 hurtige om Syntetiske Cannabinoider

1

Effekt

Eufori, afslapning, hallucinationer.

2

Bivirkninger

Hjertebanken, forhøjet blodtryk, angst, paranoia, psykotiske symptomer.

3

Hvor lang tid går der, før det virker?

5-30 minutter.

4

Hvor lang tid virker det?

4-12 timer.

Hvad er Syntetiske Cannabinoider

Syntetiske cannabinoider er en gruppe af stoffer, der er designet til at efterligne THCs effekter - det mest psykoaktive stof fra cannabisplanten. Syntetiske cannabinoider fremstilles kunstigt på et laboratorium, hvorefter det sælges kommercielt som produkter med navne som syntetisk cannabis og spice.

Syntetiske cannabinoider bliver normalt solgt som en tørret urteblanding, der til forveksling kan ligne cannabis. Det sælges også som væske til brug i e-cigaretter. Begge typer af produkter sælges i pakker eller poser med forskellige farver.

Fandt du hvad du ledte efter?

Spørgsmål om Syntetiske Cannabinoider

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
18 år

Hvordan siger man nej til stoffer?

Hej   For et stykke tid siden stødte mine venner på stoffer, og jeg er bange for at de snart trækker mig med ind i det. Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige nej, da jeg er bange for at ...
Se flere spørgsmål >