Spørgsmål i Brevkassen d. 29.11.2021

Blodprøver og tramadol

KategoriBedøvende stofferNysgerrighedSporingstiderStoftestTramadolViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra21 år

Hej. Hvor lang tid kan tramdol ses i blodet? Hvis politiets narkometer slår ud på et enkelt stof, bliver blodprøverne som bliver taget efterfølgende kun testet for det enkelte stof som deres spyttest slog ud på, eller tester de blodet for alt det som står på politiets narkometer?

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej 

Tramadol kan spores i urin i ca. 3 døgn efter indtag, lidt kortere tid i blod. Hvis man har indtaget store mængder over tid kan det i midlertid spores i længerer tid. Hvor lang tid kan jeg desværre ikke svare på, da det bla. afhænger af din størrelse og hvor meget du har indtaget over tid m.m.

Med hensyn til om politiet tester bredt når de analyserer en blodprøve, så vil jeg tro at de gør, men jeg ved det faktisk ikke.

Venlig hilsen

Morten

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >