Spørgsmål:

Misbruger

Dato: 06.10.2020

Køn: 

Dreng/Mand

Alder: 

24år

Hej jeg har brug for en hjælp her. Jeg vil gerne have en rådgiver som kan hjælper mig da jeg er misbruger, jeg ved ik helt hvor jeg skal starte men jeg begyndte at drikke som 14 år, og begyndte at ryge da jeg var 13, i starten af mit 20 år der begyndte jeg tage hårde stoffer som cocain, mdma, ecstasy, amfetamin, svampe, lsd og jeg er også en ludoman.  Jeg ville gerne begynde på en AA eller nogle af rusmidlecenter da jeg Ville gerne stoppe med at tage dem, jeg har ogs brug for en som jeg kan ringe til sådan hverdag når jeg få det skidt eller når jeg få abstinenser.

Hvor kan jeg starte? Hvordan skal jeg gøre det for at være stoffri? Hvem kan jeg ringe til? Hvem kan være der for mig når jeg har det skidt? Hvordan skal jeg gøre det? Hvem kan støtte mig? Hvad kaa være godt? 

Håber på at i kan svare mig og hjælpe mig. Glæder mig til at høre fra jer

Svar: 

Hej 

Det lyder som om du har brug for hjælp!

Alle kommuner i Danmark tilbyder gratis rådgivning og behandling.

Første skridt for dig tænker jeg er at kontakte dit lokale rusmiddelcenter. Du kan finde adresser og tlf. nr på vores hjemmeside Netstof.dk.

På forsiden finder du et link der hedder "Find hjælp lige nu og her". Herunder kan du finde din kommune, adresse på rusmiddelcenter osv.

Håber du finder den hjælp du efterspørger.

Mange hilsner

Morten

 

Mortens billede

Besvaret af: Morten Hørup