Spørgsmål:

Kokain

Dato: 30.05.2021

Køn: 

Dreng/Mand

Alder: 

29år

Hej

jeg har en spørgsmål 

jeg bliv stopper her i torsdag af polotiet, fordi jeg havde tusse på halsen også ville de har jeg skulle lavert en narko test fordi jeg er kendt i deres system. 
jeg har suget kokain i weekenden, altså lørdag til søndag. 
den slog ud på kokain på styptest og kom med en til blodprøver men hvor længe er det i blodet, har læst mange steder nu det ville være 1-3 dag i blodet og det er 80 timer siden jeg har suget kokain, ville det så stadig være i blodet eller hvad? sine den slog ud på spyttest for har prøvet før den slog ud på spyttets før med kokain uden af taget noget også var der ikke noget i blodprøveren og det kan kommer for medisin eller noget andet ?

Svar: 

Hej

Vi er alle forskellige også når det handler om hvor hurtigt vi udskiller eller nedbryder kokain. Jeg kan derfor ikke garantere dig at det jeg nu skriver gælder 100% men hvis du har taget kokain en enkelt gang vil man typisk kunne måle det i spyt og blod test 1-2 dage. Hvis du gør det ofte eller flere dage i træk vil det kunne måles i spyt og blod 5 dage og i urin 10 dage. I helt ekstreme tilfælde har man kunne måle kokain i spyt 10 dage og i urin 22 dage, men som skrevet er det i ekstreme tilfælde hvor vedkommende har taget meget kokain gennem længere tid.

 

Med venlig hilsen

 

Torben

Torbens billede

Besvaret af: Torben Vangsted Boel Hansen