Spørgsmål:

Misbrug af opioider

Dato: 09.12.2017

Køn: 

Dreng/Mand

Alder: 

15år

Jeg har over det seneste halve år begyndt at tage flere og flere opioider (oftest kodein) på grund af stærke problemer med min fars historie af psykiske sygdomme og at mit hoved ikke nødvendigvist er sygt, men føles ikke raskt. Jeg tager ikke normalt opioider i store mængder af gangen men i små doser som selvmedicinering. jeg føler at det letter hovedet på en måde hvor mine følelser bliver lettet og måske endda mere menneskelige og i øjenhøjde med andre mennesker. nærmest hvor jeg bliver mere regelmessig og mere monotom måske. Hvad kan jeg gøre for 1. at få hjælp til at stoppe med (mis)bruget 2. Få hjælp til at få rettet nogle ting ud i hovedet og muligvis få en diagnose

Svar: 

 

Hej med dig

 

For at få hjælp til at stoppe dit brug af opioider, skal du henvende dig til dit kommunale rusmiddelcenter/misbrugsbehandlingscenter. Hvis du googler det på nettet skulle det ikke være ret svært at finde.

 

Mht. at få hjælpe med dit "hoved" og evt. en diagnose, skal du henvende dig til din læge og bede hende/ham om enten at henvise dig til en psykiater eller en psykolog.

 

Skriv igen his du har svært at finde ud af det.

 

 

Held og lykke med det

 

Eric

 

Erics billede

Besvaret af: Eric Allouche