Spørgsmål:

HJÆLP!!!

Dato: 28.02.2019

Køn: 

Pige/Kvinde

Alder: 

17år

hej

Jeg kommer fra et hjem med alkohol jeg har i alt forlangt tid været den ”voksne” og har aldrig haft et normalt barndom eller ungdom og nu er det der hvor jeg holder mig væk fra sociale arrangementer med min klasse og isoler mig mere og mere er også minder i skole fordi jrg ikke har overskud til at tage af sted om morgen

Jeg vil gøre alt for at få min far i behandling men ved ikke hvordan...

Svar: 

 

Hej

 

Det lyder til, at der er mange ting der er svært og at du virkelig kæmper for, at din far tager ansvar for eget liv. At han stopper med at drikke, så du kan få lov til at være den unge og være i gang med et almindeligt ungdomsliv.
Det er drømmen og sådan som det på mange måder burde være, men som det ikke er.
Du begynder nu, at reagere negativ på det og isolere dig. Kommer ikke i skole og undgår fællesskaber hvor der er måske er alkohol.
Det er alt sammen tegn på, at du skal have en at snakke med og som måske også vil kunne hjælpe/ støtte din far i at få den rette hjælp til, at sætte sit forbrug ned. Sådan at der bliver mere plads til dig.

 

Mit bedste råd er, at du tager kontakt til et rusmiddelcenter i den by hvor du bor og får en snak med dem som pårørende og de vil være behjælpelige med støtte både til dig, men også til din far.  

 

Du kan finde adressen og telefonnummer her på Netstof under fanen ”find hjælp”

 

Jeg ønsker, at du finder den bedste hjælp og støtte sådan, at du kan få det liv du drømmer om og som du fortjener.

 

Løkke Vium

 

Løkkes billede

Besvaret af: Løkke Dee Vium