Spørgsmål i Brevkassen d. 24.4.2020

trang til morfin

KategoriAbstinenserBedøvende stofferFeststofferKokainKonkrete bekymringerKrop og sundhedOpioiderStoffer og abstinenser
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde20 år

Hej nefstof

Jeg har haft en del smerter, som er rimelige slemme. Lige nu har jeg meget voldsomme smerter i brystkassen, som startede tilbage for 36 timer siden og bliver så småt værre. Jeg kan næsten ikke lade være med at ville tage morfin, kan næsten ikke holde det ud. Da mine smerter en del af tiden er så voldsomme at jeg ikke kan side stille. Det er meget forskelligt hvor jeg har ondt og det virker typisk som om der ikke er nogen grund. Det kan være 5-10 minutter og op til 24 timer normalt og kan næsten aldrig sove. Dem smerter jeg har lige nu i min brystkasse kan jeg snart ikke længere holde ud. Jeg har meget svært ved at kunne overskue at lave andre ting end at ligge i min seng. Det irritere mig meget og det skal lige siges at på et tidspunkt indtog jeg både morfin og kokain. Det har godt nok aldrig været det som dem jeg har talt med mest ville kalde et rigtigt misbrug. Det skal også lige siges at for halvanden uge siden tog jeg en overdosis og røg helt ud af den. Mit forbrug af kokain tog særligt fra efter en bestemt episode hvor jeg ikke var i stand til at gøre en bestemt normal ting. Det eneste jeg har fået af vide er at jeg laver for meget og der sker ikke noget når jeg henvender mig forskellige steder. 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det lyder meget ubehageligt og som jeg forstår det så har du været undersøgt flere gange uden at man kan forklare smerterne.
Du skriver ikke præcist noget om hvordan dine smerter er opstået men at du i en periode har taget kokain og morfin og at smerterne kom i den periode.

Jeg kan ikke give dig et klart svar men du kommer selv med tanker om at kokain og morfin er en del af problemet og når du har haft en overdosis så bruger du i hvert fald mere end man anbefaler for smerter.

Ud fra det du skriver så tænker jeg at morfinabstinens er en del af problemet. Morfinabstinens kan have mange forskellige former for den enkelte og hvis man har haft smerter inden man skruede forbruget op vil smerterne være meget kraftigere i en periode med abstinens.
Så det er vigtigt at du får snakket ordentligt med nogen som kender til morfin og abstinensbehandling så i sammen finder ud af om det er det som er problemet. Du har behov for at finde ud af om du skal have medicin eller anden behandling for dine smerter.

Dem som kender til det vil være i den kommunale misbrugsbehandling eller på en smerteklinik men du kan også starte hos din egen praktiserende læge.

Du kan i hvert fald ikke klare det selv.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand18 år

kokain

hejsa hvad er den bedste måde til at stoppe med kokain? vil ikke sige jeg er afhængig af det med når jeg keder mig får jeg bare lyst til det ...
Pige / kvinde12 år

Måske afhængig?

Hej, jeg er pige på 12 år og jeg tror jeg er afhængig af stoffer. Jeg tager både coke, heroin og ryger hash. Jeg gør det hver dag. Jeg cutter meget og er hele tiden på psykiatrisk. Jeg er også anbr...
Pige / kvinde28 år

Store pupiller

Hej, Min kæreste kæmper med et misbrug med kokain og jeg synes nogen gang at han ser påvirket ud grundet at han får store pupiller og bliver nervøs over at det er et tilbagefald. Kan det vare at ha...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Sommerferie: Næste chat er torsdag 8. august :)

Læs mere >